Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door La Tori By Renate met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. La Tori By Renate verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door La Tori By Renate worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

La Tori By Renate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. La Tori By Renate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van de Stichting Webshop Keurmerk opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel La Tori By Renate alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is de Stichting Webshop Keurmerk niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door La Tori By Renate worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel La Tori By Renate uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door de Stichting Webshop Keurmerk worden onderhouden wordt afgewezen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe collectie en de laatste nieuwtjes? Meldt je dan hier aan voor onze nieuwsbrief

Cadeautip

Op zoek naar een leuk cadeau? Geef de cadeau cheque van La Tori By Renate!

Wij accepteren:

fashioncheque

Deel deze pagina